EY

Tävla med Ernst & Young
Svara på frågorna och motivera varför just du ska vinna. Fyll i dina kontaktuppgifter. Du kan välja om du vill få löpande information om våra lediga tjänster och studentaktiviteter. Tävlingen är öppen till och med 1 februari. Ernst & Young kommer att utse två vinnare. Vinnarna har svarat rätt på frågorna och dessutom skrivit de bästa motiveringarna.

 

1. Vad heter Ernst & Youngs internationella utmärkelse för entreprenörer?

Årets entreprenör
Entrepreneur Of The Year
Bästa entreprenören

2. Hur många företag har nominerats till årets utmärkelse?

100
300
600

3. I hur många länder delas utmärkelsen Ernst & Young Entrepreneur of the Year?
20
30
Över 50

4. Motivera med högst 30 ord varför just du ska vinna:
   

 

Personuppgifter

Förnamn

Efternamn

c/o

Adress

Postnummer

Postort

E-postadress

Mobiltelefon

Födelseår

 

Utbildning

Universitet/högskola

Inriktning

Examen
 

Intresse
Jag är intresserad av följande områden:

Revision (Assurance)
Redovisning (Assurance)
Rådgivning (Advisory)
Transaktioner (Transactions)
Skatt (Tax)

Övrigt

Jag godkänner att Ernst & Young registrerar de uppgifter jag anger i en databas med ändamålet att delta i tävlingen och få information om lediga tjänster och studentaktiviteter.

Jag godkänner att Ernst & Young registrerar de uppgifter jag anger i en databas med ändamålet att delta i tävlingen. 

Om tävlingen
Vinnare.
Ernst & Young kommer att utse två vinnare. Vinnarna har svarat rätt på tre frågor och har enligt juryn skrivit de bästa motiveringarna.

Värde. Deltagande på galamiddag för Ernst & Young Entrepreneur Of The Year värde cirka 1100 kronor.

Tävlingsvillkor. Tävlingen är endast öppen för studenter som är inskrivna vid universitet eller högskola i Sverige. En jury som består av representanter från Ernst & Young utser två vinnare. Ernst & Young har rätt att publicera vinnarnas namn på sin webbplats för studenter. Tävlingens slutdatum är 2013-02-01. Vinnarna meddelas via e-post senast 2013-02-04. Om vinnaren inte svarar på vinstbeskedet innan 2013-02-06 förverkas rätten till vinsten. Eventuell vinstskatt betalas av Ernst & Young.

Hantering av personuppgifter. Om du registrerar personuppgifter på Ernst & Youngs studentsidor kommer dina uppgifter att behandlas i enlighet med Ernst & Youngs normala process för studentuppgifter. Uppgifterna kommer även att ingå i vissa statistiska sammanställningar som genomförs i syfte att utveckla studentarbetet. Mer information om Ernst & Youngs hantering av personuppgifter finner du här.